Som jag misstänkte..

Vi är redan iväg på nästa trimester efter jul uppehållet. Oberhof, Ruhpolding och Antholz står på agendan.

Igår kördes det inledande racet på detta år. Stafett. Älskar att köra stafett! Att däremot veta att formen är väldigt långt ifrån bra är inte lika rolig känsla.

Tränade på rätt mycket under jul och nyår. Trött kropp, som den bör vara med mycket träning.. men kanske lite för trött känsla..? Kände efter ett tag att kroppen inte alls var så fräsch som den borde när resdagen började närma sig. Den sista 1,5 veckan har känt riktigt tung! Vet förmodligen vad felet ligger. Har kört lite för hårt på de lugna passet och haft för dålig vila mellan passen och under vilodagarna. Surt!

Racet igår blev som jag misstänkte.. Jag hade så klart innan bestämt mig för att jag kommer vara pigg, att det nu släpper. Men min optimism och inställning fick sig en törn direkt på första varvet. Kroppen pallade inte. Det blev ett slitigt göra hela loppet! Växlade till Mona på andra sträckan 1.01 efter tät. Inte bra. Skyttet var dock bra. Ligg var inte okej med 2 bom, men sköt sen ner alla med två extraskott på 42 sek. Stå skyttet är det jag tar med mig inför imorgon. Fullt skytte på 27 sek..Det är bra!

Men med en lugn återhämtande dag idag så är jag på nytt optimistisk inför morgondagens sprint!
Jag går ut med nr 7 på bröstet.. 14.33.30 sticker jag iväg!

Men det roligaste som hänt detta år är helt klart att jag blivit faster igen till en söt liten Tim. Strax efter midnatt på nyårsafton kom han till världen!

Nu blir det kvällsfika snart innan jag lär leta mig till sängen. Hörs vidare!

 

IMG_5566

Ingela och Jag laddade på Starbucks innan avfärd mot Oberhof. Trist nog så har min wingman åkt hem pga ett illa fall i en utförsbacke på träning.
Vi fick förstärkning till stafetten genom Anna Magnusson som gjorde en kanon fin sträcka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *