Vilken veckan..

Ja jäklar vilken vecka det blev.. eller egentligen vilken dag det blev i torsdags! 9a på distansen! Så fruktansvärt roligt!!

Skidföret har inte varit det bästa här i veckan. Väldigt löst på många delar av banan vilket gjort det svårt att åka bra. Trots det så har jag ändå åkt bra om man ser till analyslistan. I lördags kändes det bra de första två varven men sen tröt krafterna lite på slutet.. jag var sjukt taggad för tävling vid start, men uppladdningen från torsdagen var riktigt dålig! Sov ca 4h per natt och hade huvudvärk och detta blandat med uppståndelse jag inte var van vid och andra saker som var inplanerade att göra via förbundet som drog ut på tiden. Jag hade aldrig riktigt chans att sätta mig, slappna av OCH som jag fotas gärna gör..sover på dagen.. Jag blir rätt påverkad av dålig sömn, men efter lördagen blev det lite lugnare och jag fick nästan 10h till igår.

Jag startade som 47a på jakten efter att ha skjutit 1+1 på sprinten. Tätt uppåt med ca 50sek upp till 11e plats. Men jag kände redan på morgonen att mitt huvud hade svårt att sammarbeta. Kroppen kändes ändå pigg, men hade svårt att skärma av huvudet helt..svårt att beskriva..
Jag hade det jobbigt på vallen igår med 1+3+3+1..riktigt dåligt! Jag gav upp loppet efter 3e skyttet med tanke på att de har blivit många tävlingar och väntar fler nästa vecka också. Kroppen kändes dock bra innan jag drog ner på tempot en aning då jag inte hade chans på topp 40. MEN, det positiva var ändå åkningen det loppet!
Tiderna som jag tappade per varv va:
1: 17,9 sek
2: 12,8 sek
3: 19,9 sek
4: 26,6 sek
5: 23,8 sek

med tanke på att jag inte gav allt de sista två varven så funkade åkningen väldigt bra! Så detta tag jag med mig till nästa vecka då det blir tävlingar i Hochfilzen!

Så nu har jag bortom iväg för bussen kommer om 10 min och hämtar mig! Vi hörs från Österrike!!

//hälsningar en glad och nöjd tjej som är redan är taggad för nya lopp!!
645@70

2 thoughts on “Vilken veckan..

  1. Så himla bra helg. Ta med dig allt som var bra och lämna det övriga bakom. Och tänk samma tanka som du hade, ” att du är på träning med laget och ska vinna skjutningen över dom ”

  2. Jättebra med din 9:e plats, så roligt att se. Nu är det bara ladda om och full gas i Österrike.Lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *