Pingislungan är borta..

Dan före dan före dan..

Jag älskar julen. Eller egentligen är de stämningen och chansen att vara tillsammans med hela familjen som jag gillar. I år kan de bli lite speciellt, men på ett bra sätt! Lilla (som blivit stor) Calise ska få ett syskon, den 26 dec. Så vi är i ställda på att det så klart kommer bli den 24e 😉 Det blir kanon när som helst!

Träningen igår gick bra. Fick sällskap av Anna Maria på fm. Kände mig pigg i kroppen men hade dock svårt o andas..kändes som jag hade astma nästan. Fick svar varför idag.. Va hos Markus på Måva och fick hjälp. Mycke skavanker men stora felet satt i nacken. Knäckt, masserat och tryckt på trigger punkter till tårarna rann. Värst var i munnen (! Ja de är sant!) och under armen.
Så nu andas jag inte genom en pingis lunga nå mer.. Är öm än men de lär nog ge med sig snart.

Skulle egentligen tränat ett pass imorse men eftersom jag vaknade sjukt trött och med en tryckande huvudvärk så strök jag det. Jag brukar väldigt sällan ha huvudvärk! Svaret var nacken även där så det blev träning på efm innan jag hoppade på tåget. Suuuper fint på stadion! Mycke snö så man fick spåra egna spår, men de va härligt. Mer känsla för jul!

Hann med ett skyttepass i skjuthallen idag också med Pär och Danne. Tillbaka till grunderna mycket. Blev ett väldigt givande och bra pass!

Men nu har jag precis hoppat av tåget i Bollnäs åker sista biten i bil med pappa mot Jädraås!
Julmys med familjen hägrar!

IMG_5521.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *