Jag tog inte chansen..denna gång..

Pokljuka var vi nu jag.. det blev en mindre bra vistelse för min del.

Har haft det super bra här och jag har känt mig i bra slag tycker jag. Har dock haft brutalt ont i ryggen/bröstryggen och upp mot nacken. Ont när jag andas, rör mig, gäspar, lyfter, men värst vid djupandning vilket jag har undvikit. Började i söndags och har eskalerat för var dag. Har kört på med laser, massage och typ voltaren men har fortfarande ont.

Så idag var det dags för race igen. Sprint. Det började bra men slutade betydligt sämre. Känslan i åkningen var inte den bästa idag. Jag öppnade lite försiktigare då uppvärmningen inte kändes kalas bra. Det är ju ändå hög höjd här och tredje dagen brukar vara den värsta för mig och idag är tredje dagen vi är här. Ute på andra varvet efter en lång utförsbacke så svarade inte benen som de skulle. Kändes som jag ströp vaderna på blod helt ungefär..vilket medförde att jag vid ståskyttet fick bendarr..i vaderna..(?) konstigt.. Åkningen var inte bra idag och inte ståndskyttet heller. Men i ligg blev det 0 på 28sek så det tar jag med mig.

Funderar på om ryggen kan ha varit boven i dramat idag. Har haft ont i benen förut som löst sig då ryggen rättats till. Hoppas på det.

Så summan av detta blev att jag hamnade utanför jaktstarten till lördagen. OCH jag missade min hittills största chans att åka masstart. (Poängtera hittills, efter jul är jag tillbaka!) Så.. jag tackar för mig här i Pokljuka och åker hem till Östersund imorgon fm. Lättare att kunna träna på bra där så jag valde att åka så fort som möjligt.

Men nu blir de packning och fika innan sängen hägrar.

 

10869398_10205539125143798_3607006792840928580_o
Bild från dagen race

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *