I morgon smäller det!

Nu är det snart dags. I morgon drar vi igång världscupen här i Östersund med Mix-stafett! 
Men om jag backar tiden lite så var det ju två uttagningstävlingar förra helgen. Bra tävlingar med bra känsla i kroppen men med några missöden. Taskiga skidor på lördagen och problem med en lins i ögat på söndagen. Men kom 2a båda dagarna och på vägen hem från Idre fick jag ett samtal som sa jag var uttagen till alla tre första världscuperna innan jul.. OCH jag var klar för att köra första sträckan på mix-stafetten, om jag ville.. SJÄLVKLART!! 😀 Jag blev super glad!

Denna vecka som passerat har allt gått i ett! Jag började måndag och tisdag med att bocka av mycket som jag behövde få gjort..en lista på typ 10-15 punkter. Lagom tills det var klart så dök det upp massa annat som skulle planeras in, ordnas, vara med på, fixas nu när vi samlats med laget inför start. Där mellan endel träning också så dagarna har varit fullspäckade!

Men idag är allt gjort och jag ska bara koppla av och ladda för i morgon. Enda inplanerade är presskonferens kl 13.00 och sen blir det träning. Men resen av dagen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och fixa lite advents mys.

Mitt i allt ordnade så har jag haft Nyströms kakel på plats i lägenheten också som har rustat mitt badrum! Igår blev det klart, så nu är det eget fix där också bara kvar. Riktigt gött!

 

Nu lär jag packa träningsgrejer och dra iväg och käka lite innan press träff och träning.

Hörs och ses hälsar en peppad glad Bettan 🙂


IMG_5324
Håller tummarna för att det blir en bra dag imorgon
IMG_5305
Ingela och jag var på strålande humör i Idre förra helgen


IMG_5333
Fortsatt samarbete även i år med Elektrokapsel. Ny tryckt vapenfodral, blev mycket nöjd!

IMG_5338
Beving är ny sponsor för i år vilket känns väldigt kul! Fick ett paket på posten igår av dem. Tack tack! 

One thought on “I morgon smäller det!

  1. Kul att du var uttagen trots att du ej ingick i nya damtruppen (bestämdes i April?). Vill se mer av dig! Gud välsigne dig! Hoppas mixstafetter har kommit för att stanna så allt fler vill delta där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *