Bra..men jävligt dåligt..

Premiären är avklarad!

Sprint idag som sagt oh det blev en andra plats för min del 19 sek bakom Mona. Bra skytte tycker jag med 0+1. Kändes lite konstigt i stå eftersom jag ändrat om lite så en 1:a är godkänt. Åkningen kändes okej också, inte den där rappa känslan som jag hade i ramund, men ändå okej. Men jag är ledsen och säga det (sorry pappa) men jag hade bedrövliga skidor..om de nu var vallan eller skidan i sig, men de är sjukt frustrerande att på toppen av backen ligga kloss i rygg på flera och ändå glider de ifrån.

Men jag tar med de positiva från tävlingen och laddar om för imorgon. Riktigt kul att äntligen börjat tävla!:)

Sjukt kul med Lindström också som segrade i Bruksvallarna idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *