Träna hårt och bättra brännan

Oj va tiden går fort..

Nu är det dags att åka på det sista barmarks lägret innan säsongen är igång. Nu när det är regn, en temp på mellan 2-6°, blåsigt emellanåt och mulet…ja då känns det fruktansvärt otroligt skönt att kunna säga att jag om nån timme sätter mig på flyget mot Mallorca för att tillbringa 7 träningsdagar där nere. Det kommer bli super bra! Känns som jag kommer få ut det maximala av träningen där nu eftersom det är lite halvdåligt här hemma. Att få energi av sol och värme och kunna köra på hårt i bergen där kommer gör mig gott tror jag!

Det blir vi i Teamet som åker, Jag, Ingela, Danne och Victor. MEN, vi har en extra person med som kommer få agera chaufför åt oss så vi kan köra hårt i bergen och få skjuts ner igen. Den personen är ingen mindre än min kära lillebror! Riktigt roligt att ha han med!

Nu ska jag ta och sippa på kaffet framför Nyhetsmorgon och läsa 100% Östersunds tidningen innan jag gör mig klar för avfärd. Vi hörs från Mallis!

 

Hösten är här i Östersund, men jag lääängtar efter det vita guldet!

IMG_4943

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *