Så jäkla optimalt bra!

Att åka iväg till Mallorca på ett sista barmarks läger inför säsongen var nog bland det bästa jag gjort i läger väg under denna period av tränings säsongen. Vi fick till ett så sjukt bra läger under de 7 träningsdagarna vi hade där nere! Jag som älskar sol och värme grinade inte direkt heller när det visade sig att det var mycke varmare än vanligt där nere då så vi hade runt 28°-32° ungefär och hade ca 26° i havet. Helt sjukt.. jag trivdes som fisken i vattnet! (Säger jag som älskar vinter och snö..)

Vi skrapade ihop många riktigt bra pass under lägret och utnyttjade alla fina berg för intervallpass. Utöver träningen så blev det massa bad, sol, sällskapsspel (ja vi hade några sällskapsspel med ner), lek och massa massa skratt! Träningen tycker jag gick riktigt bra hela veckan och energin var verkligen på topp när jag lämnade stället trots att kroppen var rätt mör, som den bör vara efter ett hårt läger.

Väl i Östersund så var det snö på backen morgonen efter vi kom hem, men då hade jag vila. Men i lördags var jag igång igen med träning och värmen var åter tillbaka i Östersund så rullskidor funkade hur bra som helst. Värmen har hållit i sig så barmarken fortlöper på ett bra sätt. För att få nån grad varmare än Östersund så åkte jag igår kväll till Jädraås för att bland annat hälsa på familjen, byta däck på bilen och ha ett event tillsammans med Elektrokapsel.

 

Så idag har jag hunnit med ett längre rullskidpass och ett skytte pass. Började jobba på mitt födelsedagsfika idag också..har lite dålig koll men jag tror jag är uppe i 15 sorters bakverk nu som jag måste bjuda på. Lär dubbelkolla det..

Har precis blivit bjuden på super god middag hos Moster, men nu blir det hemfärd och kväller.

Bjuder på bildregn från härliga Mallis!

IMG_5188 IMG_5006 IMG_4995 IMG_5019 IMG_5121 IMG_5128 IMG_5137 IMG_5149 IMG_5166 IMG_5168 IMG_5178 IMG_5095

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *