Just en såndär dag..

6 veckor och 2 dagar kvar till första tävlingen.. Uttagningstävlingar för världscupen. Jag längtar!

Träningen rullar på enligt planen. Det har funkar bra tycker jag, lika så skyttet. Känns som jag börjar få mycke bättre speed på serierna,  så nu gäller det bara att våga även utanför träning.
Hösten har slagit läger här i Östersund ordentligt nu. Det har legat stadigt under 10° senaste tiden blandat med lite regn och blåsväder emellanåt. Men faktiskt så är det rätt gött att träna i lite ”skitväder” ibland och sen uppskattar man de bra dagarna ännu mer sen då.

Med tanke på att allt nu närmar sig med stormsteg så gäller det att lyssna på kroppen och handla rätt. Jag tyckte i tisdags morse att jag kände mig lite ”knepig”. Inte sjuk på något vis, men lite konstig. Efter samtal med Pär (min tränare) så valde jag att skifta träningen med onsdagen. Gav mig ut på en längre lugn löptur och jag kände mig rätt pigg under hela passet. Inge bakslag sen heller så de var bara att köra på som vanligt. Så då blev det intervaller på banan igår istället.
Intervaller även idag, men på friidrottsbanan. Sjukt roliga intervaller, men oj så jobbiga. Mina baksida lår mår lite mindre bra just nu. Fick bra sparring av Danne under passet med. Eftermiddagen bjöd på skytte i regnväder och sen en klassisk tur ute på Frösön.

Imorgon blir det en dag med två lugna pass. Något mer jag ska göra imorgon är att gå och kolla på en basket match. Jämtland Basket spelar i Svenska Basketligan och har hemma match imorgon. Jag har aldrig sett en basket match förut. Helgen som var så va jag och kollade på två innebandy matcher, IBFF Frösön, och en fotbolls match med ÖFK. Riktigt kul att spana in lite andra idrotter också när man har möjlighet..

 

Förövrigt så är idag en dag som jag saknar min familj lite extra mycket. Inget speciellt som hänt eller så utan jag önskade idag bara att de kunde ha bott lite närmare så jag kunde ha träffat dom en sväng. Saknar att leka och skratta med lilla Calise också..

Bjuder på en bild från en liten del av familjen..saknar alla mina sköningar där hemma!
IMG_1183

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *