VM – Val – Vatten

I söndags kom den glädjande nyheten.. Östersund får skidskytte VM 2019!!! Så otroligt jäkla kul!
Då kommer nog nästa fråga endel ställer..
Om jag håller på till dess?
Ja självklart!! Mitt sikte har länge varit inställt att köra till OS 2018, MEN om Östersund skulle få VM så kör jag till 2019. Mitt allra första VM körde jag här i Östersund 2008 och de vore ett klockrent sätt att knyta ihop säcken att köra mitt sista VM i Östersund också. Men man vet ju inte vad som händer efter 2019 heller…

Men nutid då.. Ja denna vecka har präglats av träning, träning, träning och sömn. Dubbelpass alla dagar och många hårda pass. Inte super pigg kropp alla dagar men bra pass har det blivit! Idag blev det dock en välbehövlig vilodag. Mycket har hunnits med också. Tvättat, städat, putsat fönster, bakat bröd, ”laga” bilen, powernap, packat och självklart varit iväg och röstat. För imorgon drar jag, Victor och Danne iväg på läger så det blev till att förtidsrösta.

Värmen hänger i bra än också! Riktigt härligt..så pass härligt att efter stavgångsintervaller på frösön igår så hoppade jag i Storsjön och gjorde förmodligen årets sista bad.. i Östersund (!) i september (!) i Storsjön (!)..de hör inte till vanligheten, men gött va de!

Gjorde två tårtor i veckan också. En till AM och Uusi som skulle ge gymnasiet här som tack för lånet av deras minibuss. Den andra va till mötet vi hade med Teamet igår.. Dekorationen på den har en liten intern innebörd därav liiite udda 😛

IMG_4717.JPG

IMG_4735.JPG

IMG_4743.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *