Test igår och Test idag

Träningen rullar på precis som jag vill. Lägret, som jag Danne och Victor körde i Sundsvall/Alnön gick väldigt bra! Många bra pass blev det! Passade även på att bada 2 ggr i havet.. sista badet för iår. De var rätt gött faktiskt. Vi drog hem efter ett långpass på torsdagen och sen över helgen blev det ”Hell weekend” med Pär i Östersund. Enbart intervallpass under hela helgen både för- och eftermiddag. Riktigt rolig men otroligt tuff helg!

Blev någon dag lugnt där efter, men sen på och träna en hel del igen. Igår startade jag upp en ny vecka med att köra coopertest. Jag gillar verkligen att köra coopertest, de är ju alltid sjukt jobbig att köra men ändå rolig! Även igår hade jag sett fram emot det. Vaknade på morgonen och hörde hur det ven i huset. Fan. Inte optimalt med massa blåst när man ska springa på bana. 6.5° varmt är inte heller optimalt.. alltså optimalt för att göra personbästa tid. Men men, jag var taggad ändå! Käkade frukost i god tid innan så jag skulle hinna smälta det lite, men började efter ett tag må lite illa. Värre blev det när jag började värma upp. Spydde tillslut 2 ggr innan starten på testet gick. Trots denna taskiga uppladdning så var jag 1 sek från min personbästa tid! Ändå rätt nöjd även fast man vill ju persa..! Intervaller på det sen, blev ändå ett bra pass.
Men jag fick ny chans idag. Igår eftermiddag fick jag ett mail om att det blivit en återbudstid på bandet så jag skulle kunna få komma in och köra ett Max-test på bandet idag. Tackade Ja direkt. Men där fick jag till en personbästa tid! Gött! Ännu roligare var att alla värden är mycket bättre tidigare år!  Intervaller genomfördes även efter detta test. Bra pass!

Men nu ska jag ta och krypa ner i soffan och bara ta det lugnt. Ny träningsdag imorgon!

Trött och slut efter coopertest
Trött och slut efter coopertest
image-13 image-11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *