Svar på tal

Av nån anledning så strejkade mitt internet igår när jag skulle publicera ett inlägg. Därför lägger jag ut det nu, men det är skrivet måndag 1 sept.

……………………………………………………………………………………………………………………..

En vecka har gått nu sen SM tävlingarna..
Som sagt så hade jag väldigt hög vilopuls under helgen där och kände att kroppen inte kändes 100%.. svaret kom under dagen efter masstarten då jag började känna av halsen. Skönt att få svar på varför det gick så tungt, men drygt ändå. Men som tur var så kunde jag kurera mig bra och tog de lugnt måndag och tisdag bara.

Men nu är jag igång som vanligt! Tillbringade en vecka i Jädraås. Riktigt härlig vecka där jag han med och träffa sponsorer, umgås med familjen, träffa vänner och härliga träningspass.
Vistelsen avslutades i söndags med en ångloks tur  med mina kära bröder och lilla Calise. När vi var små åkte vi varje söndag ånglok med farfar upp till Tallås och fikande och åkte hem. Det var länge sen jag åkte så de var riktigt kul och ännu roligare då Calise fullkomligt älskar att åka och kan namnen på alla olika loken..! Haha!

Men nu är jag tillbaka i Östersund igen. Ett två pass har genomförts och på eftermiddagens löptur fick jag sällskap halva passet av Jenny och Anna Maria tillsammans med Wille och Robbie. Riktigt trevligt!

Kvällen har spenderats på skjutvallen. Blev ett bra skyttepass i höst mörkret.
Men nu skriker sängen på mig.. Ha de gött!

En eftermiddag med Elektrokapsel. Riktigt rolig dag! Glad lillebror på tåget Snygga biljetter snygga värmereglerare Roliga skyltar i vagnarna Fasters sköna lilla böna Avgångarna till och från Jädraås Fika i Tallås Biljetterna ska klippas Roligt i Jädraås Jag och Calise En av Calise favoriter.. Coss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *