post

Ibland är allt lätt..

..ungefär som idag.
Hade ett löppass planerat imorse. Efter att jag igår kväll såg en bild av fjällnaturen på instagram så blev ja så sjukt sugen på att dra iväg och springa en längre tur på fjället. Fick med mig Danne så vi drog till Bydalen imorse. Det blev en sjukligt fin 3h tur runt på fjället. De första 2.5h så var dom enda vi stötte på där uppe renar, många sådana också!

Jag kan aldrig sluta njuta av sånna där pass. Dom gör livet som skidskytt väldigt enkelt! En rejält energi boost gav det!
Väl hemma igen så blev de en powernap på 1h ungefär och sen en kaffe på balkongen innan nästa pass. Alltså vilken dag det varit idag! Jag stack iväg på andra passet vid halv 6, i shorts och t-shirt (!). Hade kunna åkt hur länge som helst idag kändes de som. Gillar dessa dagar!

Mycke träning har det blivit den här veckan och mycke skytte. En bra vecka!
Födelsedagsfika hos Jenny har också hunnits med, väldans trevligt!

Men imorgon är det dags för en välbehövlig vilodag. Ska bli skönt! Hoppas kunna sova ut ordentligt. Hörs!

IMG_4698-1.JPG

IMG_4692-1.JPG
De första renarna vi såg innan dimman lättade

IMG_4694-0.JPG
sjukligt fint!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *