Sprickor i fasaden

Vilket jäkla skit!.. Kom hem från lägret i Ramundberget i söndags eftermiddag och hade igår vilodag här hemma vilket bland annat innebar tvättning. Lyckades då så klart lägga min mobil på tvättmaskinen när jag hade lagt in en ny tvätt, gick sen och hängde upp den blöta tvätten och hör snart en duns..ner i stengolvet. Självklart med framsidan neråt. Fan! Sprickor i hela skärmen..
IMG_4461
Ingela, Danne, jag och Victor

Lägret tog som sagt slut i söndags efter ett löppass uppe på fjället. Det blev ett mycket bra läger! Vi körde ett race på lördag också med Östersund gymnasium som kom dagen innan. Roligt race, men jag var inte super fräsch i kroppen och ljumsken var inte helt bra heller. Men vi har kört på hårt nu så med lite lugnt framöver så hoppas jag kroppen piggnar till och ljumsken läker ihop.

Igår hade jag en välbehövlig och skön   vilodag! Sovmorgon äntligen. På eftermiddagen var jag iväg till Markus Bystedt för att justera kroppen lite. Har sedan juni (då jag fick väldigt ont i ett knä som svällde upp) haft smärta som flyttats runt på olika ställen i kroppen. Jag har inte tagit nå massage eller liknande sedan mars så det var välbehövligt att få allt på plats i kroppen igen. Jag har aldrig varit med om att det knakat, knäckts, kluckats så mycket i kroppen tidigare! Tack för det, nu är jag en ny människa igen!

Annars så gick min dag åt till att baka. Vi hade under lägret många olika tävligar, speciellt under skyttet. Jag förlorade en av tävlingarna där straffet var att bjuda alla i Teamet på fika vid hemkomst. De skulle också få välja ett varsitt bakverk som jag skulle göra. Så därför bakades det igår: chokladbollstårta, biskvier och bullar. (Fast det blev både pistagebullar och chokladbullar). Så igår kväll bjöds det på fika här. De verkade nöjda med bakverken 🙂

Snart blir det lunch, skytte och ett löppass ute i regnet. Gött! Hörs!

IMG_4470
Bakmaskinen gick varm igår

IMG_4475
Bullfest!  Okej de va inte så vackra kanske.. men goda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *