Silver och Brons

Rullskidskytte SM i Sollefteå är över. Resultatet efter helgen blev ett brons på lördagens sprint och ett silver på gårdagens masstart. Jag är ändå nöjd med utdelningen under helgen med tanke på att min kropp inte ville samarbeta under helgen.

Sprinten i lördags var ingen hitt direkt. 2-1 i skytte blev resultatet på vallen och åkmässigt kändes det rätt bra på första varvet, men sen var det som att vända på en krona och tryck, känsla och ork försvann helt.
Vaknade på söndagen med hög vilopuls men annars inga konstigheter. Känslan under uppvärmningen var inte den bästa och det visade sig stämma under loppet också. Jag var först ut i starten i alla fall och kunde kontrollera första varvet och försökte hålla igen på tempot lite för att kunna ha ork genom hela loppet. Jag fick verkligen slita hela loppet igenom. Fick till ett bra ligg skytte med 0+1 och granska snabba skjuttider som det kändes. Stå sen blev 1+2 vilket var synd på sista skjutningen. Vi var många inne tillsammans på sista skyttet och Mona drog längta stråt och sköt fullt. Jag och Ingela hade en rafflande uppgörelse på sista varvet där jag lyckades passera mållinjen endast 0,4sek före.

Efter tävlingarna hoppade jag in i bilen med pappa och åkte med till Jädraås. Nu kommer det spenderas 1 vecka här med massa träning och annat fix. Har vila idag och ska stämma av läget i morgon hur kroppen mår för vilopulsen var väldigt hög även idag.

Men nu ska jag iväg och äta lunch med Carro som jag inte träffat sen midsommar! Ska bli kul!!
Sen bär det av till Gävle för att träffa Linda på Extrude och gå igenom min nya hemsidan som hon fixat med!

Ha det toppen! Hej!

Från sprinten i lördags.
Från sprinten i lördags

One thought on “Silver och Brons

  1. Grattis till framgångarna och bra jobbat. Längtar redan att få se dig i spåren till vintern. Hoppas du får en bra höst. Lycka till/ Henrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *