Rullskidskytte SM

Den första halvan av träningssäsongen är avklarad och nu är det dags att genomföra rullskidskytte SM i Sollefteå innan jag går in på den andra delen.
Ska bli riktigt kul med tävlingar i helgen, men är lite osäker på hur min form är just nu. Kroppen känns okej i alla fall och jag har kunna tränat på bra sen förkylningen så det är bara att hålla tummarna.

Pappa kom upp till mig i Östersund igår eftermiddag. På kvällen bjöds jag på kanon god middag hemma i lägenheten! Imorse hoppade vi in i bilen (lite senare än planerat eftersom jag råkade ställa klockan fel) och åkte till Sollefteå så jag kunde träna på förmiddagen där. Jag hade rutinerat nog kollat vädret för idag och det visade bra på förmiddagen och regn på eftermiddagen. Egentligen var officiella träningen inför SM mellan 15.00-17-00, men jag och Ingela gjorde ett bra drag och fick träna i uppehåll.

Snart bär det av till vårt boende och laga lite middag. Väntar bara in pappa som hjälper I21 med diverse grejer inför morgondagen.

bild 2
Jag och Ingela tog en promenad på eftermiddagen och spanade in träningen uppe på Hallsta

bild 1

IMG_4490
Sista passet i Östersund innan SM.. Fin klassisk tur med Victor, men avslutningen blev lite blöt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *