Full fart

Lägret flyter på bra! Många riktigt bra pass har genomförts och det börjar kännas i kroppen kan jag lova..
Flera bra skytte pass har vi också fått med, men både igår och idag så har jag fått håll mig till endast ståskytte då jag dragit på mig en sträckning i ena ljumsken och framsida lår, så för att ”vila” den lite så hoppar jag över att kliva ner på mattan och håller mig till stående bara.

Idag körde vi på med tuffa intervaller på rullskidbanan med komb. Väldigt bra pass, men jag känner att jag inte kan trycka riktigt ordentligt med ena benet jag har ont i, men jag hoppas det ger med sig snart. Eftermiddagen blev det ännu ett hårt pass med stakning och benskate så jag kan lova att två lugna pass imorgon kommer sitta riktigt fint.
För övrigt har vi har riktigt roligt här och har varje kväll roat oss med sällskaps spel. Jag och Danne är ett lag och Victor och Ingela är ett lag..det har inte riktigt gått spikrakt upp för mig och Danne, men idag känner jag att vi blir farliga!!

Nu har vi precis fått i oss en riktigt god trerätters middag här på hotellet och ska gå tillbaka till stugan och ladda för spel! Ha de gött så hörs vi!

One thought on “Full fart

  1. Tjabba syrran!
    Härligt å höra att du har det tufft! 😉 var försiktig bara så du inte förstör dig… med ljumsken å så…Kör hårt, eller lagom 😉 Ses snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *