Svar på tal

Helgen som passerat tillbringade jag i Idre. Sverige-cup med sprint och jaktstart.
Träningen innan hade gått bra, intervallerna dagarna innan hade funkat fint. På lördagen sen kördes sprinten i ett rätt blåsigt och kallt Idre. Skyttet var inte alls nån höjdare och jag kämpade med vinden. Blev 1+2 och jag slutade på en 4e plats. Kroppen funkade inte som jag trott, hade svårt att ta ut mig och var knappt trött i mål. MEN på eftermiddagen/kvällen var jag sjuk trött!
Söndagen var det jakt. Kroppen kändes bedrövlig och när jag väl ställde mig på skidorna för att dra iväg till insjkutnignen så hade jag stora funderingar på att skita i tävlingen.
Jag beslöt mig ändå för att köra och fokusera mycket på skyttet. Det stämmde bra på vallen med 0+1+1+0, men i spåret var känslan lika som innan, verkligen inte pigg. Jag lyckades ändå tack vare skyttet klättra upp till 2a platsen.

Jag åkte sen med pappa hem till Jädraås och fick svaret på min tunga helg redan på måndagen. Tjocka halsmandlar. Skönt att få veta vad som var problemet, men också trist att bli sjuk. Det höll i sig ett par dagar, men idag känner jag inget och tänker ut på skidorna i eftermiddag igen!

Jag ska ju nämligen köra ett långlopp här i Östersund på lördag, Jämtland Ski Marathon. Hade varit kul med en fräsch kropp då, men nu hinner jag bara träna torsdag och fredag, det känns sådär..men det ska bli kul ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *