Stafetter

Imorse när vi kom till träningen möttes vi av en hemsk nyhet. Det brann i ladugården som satt ihop med huset där ledarna bodde. De hade hunnit fått ut de viktigaste sakerna innan de inte vågade sig in mer. Alla i vårt team klarade sig bra och även så ägarna och alla kor som befann sig i ladugården. Tack och lov!
Men igår körde vi brudar stafett igen. Jag fick chansen igen att köra förstasträckan vilket är en stäcka som jag gillar. Jag har haft en bra känsla i kroppen de senaste dagarna och det kände jag även igår udner loppet. Åkningen funderade bra, första varvet gick inte alls fort tyckte jag utan jag försökte hålla mig kylig då jag hamnade rätt långt bak i starten eftersom jag startade i andra led. Jag var tillsammans med täten in till första skyttet, men fick använda 2 extraskott vilket gjode att jag tappade täten direkt. Tyckte sen att jag kunde åka på rätt bra på andra varvet och fick vid stå skyttet också ta till ett extra. Gav allt på sista varvet och dog i sista uppförsbacken men tycker ändå jag kunde hålla ihop åkningen okej. Tappade bara 19sek på ren åkning på min sträcka så det är jag nöjd med. Desto mer tappade jag på vallen med tre extraskott, trist när känslan är bra. Men jag hoppas på fler chanser att göra det ännu bättre!
Vi drog på oss 2 straffrundor och lite för många extraskott och slutade på en 14de plats. Inte alls nöjda så klart utan vi kan mycket bättre än så!

Idag var det pöjkarnas tur. Riktigt spännanade stafett där de slogs om segern långt in i loppet! De slutade med en fin 4de plats för dom.

Annars har det inte hänt mycket här idag. Träning på morgonen, handling, lunch, följt stafetten, massage, powernap, möte och middag. Så nu softar jag lite i soffan innan det blir sängen.

Distans på programet imorgon, blir riktigt kul! Med nr 37 på bröstet sticker jag iväg 14.33.30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *