Sprint och jakt

Igår körde vi brudar sprint här i Antholz. Fortsatt fina förhållanden både i spåren och på vallen. Jag lyckades med nöd och näppe kvalificera mig till jaktstarten imorgon lördag. Det är otroligt tätt i listan och jag slutade som 60de med 2.06 efter segrande fransyskan Anais Bescond. Det blir till att jaga imorgon och jag har 34 sek upp till 40de platsen för poäng. Det är tajt framåt!
Loppet i sig var okej. Åkningen kändes inte lika bra som i Ruhpolding, men ändå helt okej. Första två varven kändes rätt bra, men sista fick jag slita rejält. 1+1 i skytte är inget jag är nöjd med, men jag är mest glad över att ha klarat mig vidare trots 2 bom.

Mor och far är på plats här tillsammans med en hel hög andra svenskar. Riktigt kul med så många på plats! 🙂

Imorgon blir det till att jaga!! Jag har inget att förlora utan allt att vinna. Jag kan ju faktiskt bara bli bättre eftersom jag startar som siste kvinna imorgon, eller ja..jag skullte ju kunna behålla min plats också, men jag siktar på att plocka!

Sängen nu och ladda för morgondagen! Hörs hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *