Nu kör vi igen

Nytt år nya möjligheter!

Juluppehållet har varit kanon för min del. Jag stannade i östersund och skidade till dagen innan julafton innan jag åkte hem till familjen. Snön lyste med sin frånvaro i Jädraås, men jag fick till bra med träning ändå. Jag åkte till Falun också i mellandagarna och tränade och bodde hemma hos Maria (en skidåkare) i två dagar. De hade en 2,2km slinga som det blev ett antal varv på, faktiskt riktigt bra spår.

Dagen innan nyår åkte jag upp tillbaka till Östersund efter att ha varit på ICA Ugglebo i Ockelbo nästan hela dagen och serverat lite olika delikatesser och bubbel i butiken inför nyår.

Väl uppe i Östersund igen så fortsatte jag träna rätt mycket, men drog sen den 3e med klubben ner till Idre för att köra Masstarts SM på lördag och sverigecup sprint på söndagen. Lördagen gick bra tycker jag. Fick med mig ett silver och hade endast 0,83sek till guldet. Känslan i kroppen var bra, dock så hade jag inte så bra skidor (hade inga tävlings skidor med hem från världscupen så jag körde på tränings skidor) och ledde med kanske 10-12sek på toppen av sista backen då det bara var utför in till mål. Men jag hade inget att sätta emot när Emelie kom på upploppet! Men jag är ändå nöjd med loppet.

På kvällen sen fick jag veta att Mona hade blivit krasslig i Oberhof och skulle åka hem så jag som egentligen var reserv till stafetten i Ruhpolding fick ta och ryka in. Så nu är jag på plats i Ruhpolding och kommer att köra alla distanser här! Riktigt roligt ska det bli och imorgon drar vi igång med stafetten!

Vi bor på samma ställe som vi brukar här i Ruhpolding och lagar mat själva. Rätt skönt faktiskt!

Uppställningen för imorgon är jag på första sträckan, Anna-Karin på andra, Elin på tredje och Åsa på fjärde. Jag är skit pepp, grymt kul ska de bli! Nu blir de tiil o sofa ett tag inna kvällsfika och sängen. Ha de gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *