I ett soligt Antholz

Sen igår kväll finns jag nu på plats i Antholz. Igår morse fick jag reda på att jag fick åka hit.

Men i fredags körde jag distansen i Ruhpolding. Fortsatt bra känsla i åkningen och är väldigt nöjd med hela loppet igenom egentligen. Men skyttet stämde inte alls. Det började bra med 0 i första ligg, men sen följde jag upp med 2+1+2.. 5 bom totalt kommer man inte långt med alls. Tråkigt då åkningen fungerar bra. Men med bra skytte hade jag nog kunnat krama ur ännu mer, men med resultatet på vallen så var det rätt kört till någon bra placering.

Men igår efter grabbarnas jaktstart så hoppade vi aktiva in i en buss och drog till Antholz där i nu befinner oss. För tillfället är vi upp på höjd, men efter lunch idag flyttar jag neröver. Jag brukar behöva ca 6-7 dagar innan jag är ”normal” på höghöjd och vi damer kör vår första tävling 4e dagen så därav är vi några som bor lågt medans alla grabbar bor uppe på höjden. Jag tror de blir bra.

Idag blir en lugn dag. Elin och jag har varit ute på en långpromenad nyss i finvädret. Äntligen riktig vinter!! -10 grader, sol, mycket snö och kalas fina spår! Det är livet de!

Sprint här på torsdag för oss. På onsdag kommer mina föräldrar hit med ett gäng till svenskar! Kul och få träffa dom lite också 🙂

Jo! Lär bara berätta en rolig sak jag hörde på spåret under tränigen i lördags. Det står ju alltid mycket männikor efter banan vid träning också och vid ett tillfälle var det en som ropade till mig: ”Hey bakery Bettan!”
Haha, det var roligt att fler snappat upp att jag bakar en del 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *