Nästa ställe

Hochfilzen tävlingarna är över..det är jag glad för. Det gick riktigt dåligt där. Sprinten sköt jag 0+1, vilket var rätt bra. Bommade sista skottet i stå. Åkningen kändes inte alls bra. Jag tyckte inte alls kroppen svarade lika när jag kom till Hochfilzen som de sista dagarna i östersund. Vet inte varför.
Stafetten i lördags blev en mardröm. Ligg skyttet var väldigt bra, men åkningen var fortfarnade under isen och ståskyttet var bedrövligt. 1 runda blev mitt straff efter skyttet och det kändes hemskt då jag hade 3 tjejer efter mig som skulle fortsätta efter mig.
Jag var otroligt besviken över min prestation, men analyserade loppet och tog med mig mitt ligg skytte som var det possitiva i elendet.
En till trist sak var att jag kort efter jag kört min stafettsträcka så började jag känna av halsmandlarna. Snabba ryck och jag packade ur mina grejjer och flyttade till ett eget rum för att hålla mig borta från alla andra. Sömn, sömn, vatten och mer vatten blev min eftermiddag och kväll.
Igår morse vaknade jag utan några symptom och har inte kännt något idag heller. Tack och lov! Så jag har nu åkt med hela laget vidare till Frankrike för sista wc innan jul.

Så nu är vi alltså i Le Grand Bornand sedan ett par timmar tillbaka. Jag känner till stället rätt bra. Har varit på 2 träningsläger här på somrarna och sen körde jag IBU cup här för 3 år sedan. Jag har rätt bra vibbar härifrån då jag under IBU cupen lyckades bli 3a på sprinten och 1a på jaktstarten.
Imorgon blir det träning och de ser ut att bli första gången denna vinter man får använda solbrillorna under träningspasset! Hörs hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *