Jul med adventskalendern

Jag är tillbaka i Östersund igen! Veckan i Frankrike blev ingen hitt. I stafetten kastades ordningen om lite och jag körde sista sträckan. Jag andvände 2+2 extraskott i skyttet. Ingen höjdare, men bra att få ner prickarna. Vi slutade som 14de.
Sprinten blev inte heller som jag hade tänkt. Ca 30 min innan inskjutnigen halkade jag och drog på mig en sträckning i låret. Hade ont när jag gick och i backara när jag åkte. Tyckte första varvet gick okej ändå, men efter ligg när jag skulle upp från mattan stack en kniv in i låret och de två resterande varven gjorde ont. 0+1 i skytte var helt okej! Ingen jaktstart blev det så jag kan inte påstå direkt att de senaste två världscupveckorna har varit bra. Skönt dock att Östersunds tävlingarna kändes okej och att jag vet att jag kan bättre än vad jag preserade i Österrike och Frankrike.

Nu är jag som sagt hemma i Östersund och tränar. Snön är lite av en brist vara här på många ställen nu. Min plan var egentligen att åka hem till jädraås idag, men eftersom det är rätt så gles med snö där så stannar jag kvar här till söndag eftermiddag.

Tränar på för fullt nu. Riktigt fina spår är det här nu så de är super härligt att åka skidor!

Nu blir det svenskahjältar galan på tv.. Så många fina och goda människor det finns!

IMG_2674_499x665

Vädret var kanon fint hela veckan i Frankrike! Härligt!

IMG_2685_500x375

Utanför vårat hotell skulpturerades nästan varje kväll något nytt av is med hjälp av motorsåg.

IMG_2683_500x375

De hade ett lite annorlunda DJ bås på torget som de spelade musik från. När kvällen var slut kördes bilen hem igen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *