Dan före dan

Min nya plan höll inte så länge.. När jag hörde att det var spöregn och blåsigt hemma så valde jag att stanna en dag till här i östersund och få två till bra skidpass. OJ VILKA FINA skidspår det är här nu!!

Har hunnit med en lunchdate med Anna Maria, Helena, Jenny och lilla Moa också. Mycket trevlgit! Annars har det varit endel julklappsfix och packande inför hemfärd.

Jag åker som sagt hem idag med en kompis som också bor coh jobbar här i Östersund, men ska hemöver mot Järbo så jag liftar med dit. Himla skönt och smidigt!

Men med tanke på de fina spåren här så klev jag upp rikgit tidigt imorse för att hinna med 2,5h på skidorna innan vi åker. Fick trvligt sällskap sista timmen av Anna Maria också, tack för det! 🙂 Men nu ska jag bara slänga ner det sista och vänta in min skjuts för att åka till Jädraås för julfirande! Ska bli grymt härligt att träffa familjen igen!

Vi hörs!
GOD JUL!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *