Avbrott och vidare..

Jaktstarten i söndags blev en konstig historia.. Det blåste riktigt mycket även den dagen men vi sköt in som vanligt och startade. Första skyttet blev det 3 bom. Jag såg dåligt i dioptern då snön yrde och sen stod ena vind vimpeln rätt ut åt höger och nästa vimpel rätt ut åt vänster.. Vad skruvar man då? De kanske tar ut varnadra..??.. Näe, dåligt blev det 3 bom i första och 2 bomi andra. Jag har aldrig tidigare sett så mycket folk i straffrundan samtidigt!! Några lyckades ändå skjuta bra, men då alla började komma in och skjuta stå så avbröt de snart tävlingen helt. De kunde inte garantera vår säkerhet. Jätte tråkigt att inte få köra klart, men jag förstår ändå att de avbröt. Tävlingen stryktes helt. Även grabbarnas tävling ställed senare in. Synd med tanke på Lindströms gryma utgångsläge!!

Så det vara bara och packa ihop grejerna och ut och träna istället. Sen blev det packning för att skicka grejer till nästa tävling ställe. Där vi befinner oss nu.

Hochfilzen alltså. Vi åkte tidigt imorse och är nu på plats. Två träningsdagar kommer hinnas med här innand det är dags för tävling igen. Sprint på fredag först och sen stafett på lördag! Ska bli kul!

Nu blir det tända ljus, kvällsfika och lite julkalenderskrapning. Väntar på miljonen i nån av rutorna fram till jul.

IMG_2660_500x500

Jag hade den absolut bästa hejjare på plats på världscupen i helgen! Min sötaste, goaste lilla brorsdotter Calise! Det var mycket värt, längtar till jul då vi får mysa igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *