Uttagen

Stormen Hilde var inte nådig mot Östersund natten till igår och under hela förmiddagen. Ställningar hade rasat över skjutvallen, träd över spåren, alla staket hade vält omkull osv.. Jag stack ut tidigt på morgonen och joggade en sväng och jag hade till och med svårt att springa rakt pga vinden. Jag sprang förbi stadion och insåg att det skulle bli omöjligt att skjuta om tävlingen skulle bli av.
Det bestulades senare på morgonen att tävlingen blev inställd, vilket jag tycker var rätt beslut, men de var väldigt väldigt tråkigt att inte få köra tävlingen. Speciellt med tanke på att jag gjorde ett dåligt resutat dagen innan och detta var uttagningar inför världscuoen (tillsammans med rullskidskytte SM i Torsby i augusti, då jag körde med en infektion i kroppen och inte alls kunde visa vad jag kan).

Ett glädjande besked var dock att jag är uttagen till världscupen här i östersund, men jag vet inte än om eller vad jag får köra.
Pappa och jag uttäckte igår en ”liten” miss jag gjorde i lördags på tvlingen. Vi hade fått 1 par skidor som vi skulle tävla här så skidtest behövdes inte nå utan pappa vallade upp ett par som jag skulle åka på. När jag lämnade skidorna hade jag två par till med för att skifta bindningar mellan två par och sen skulle pappa ta hem ett par till jädraås och jag skule värma upp på det tredje paret. Jag var lite virrig och otydlig när jag lämnade skidorna till han så… när jag körde tävlingen sen så fick jag känslan när jag stack från start att parafinet var kvar under skidan för de gick inte alls lätt. Men blött före och skitiga spår tänkte jag att var orsaken till känslan.
Igår eftermiddag när vi hämtade skidorna från vallaboden och skulle packa in två par i mitt förråd och lämna ett par till jädraås så insåg vi att jag tagit ett annat par skidor och tävlat på än de pappa hade vallat upp. VILKEN JÄKLA TABBE BETTAN!

Aja, nya tag nu och rätt skidor i fortsättnigen!

Pappa stannade kvar en natt till här, så igår fixade han fin fin middag här hemma med oxfilé, risotto, sallad och ett glas rött. Jäklar så gott det var!! Idag har jag vila och efter en sovmorgon och långfrulle så har jag nu vinkat av pappa som åkt hemöver igen. Men snart är de tillbaka här igen heeela familjen! Längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *