Sista dagen

Trött är bara förnamet av hur jag känner mig nu! Oj, de senaste dagarna har varit jobbiga. Kännt mig riktigt trött i kroppen, men idag var det dags för race för oss brudar, 10km med 4 skjutningar. Jag lyckades mobilisera de krafter jag har kvar och tag hem segern före Jenny och Elin. Bra skytte med 0+0+2+0, lite synd på en 2a men är ändå nöjd med 2 bom totalt.
Blev också sista segern som 26 åring! Imorgon blir jag ett år äldre.. hoppas på ett bra år!

Det blev föresten inte enda segern idag.. Våran termometer tävling forföljer och jag lyckades återigen plocka ett poäng på fm och ledde då med 5-0 inna Jenny lyckades ta 1 poäng på eftermiddagen. Ligger bra till för totalseger där (eller jag har redan vunnit egentligen, men de kanske skulle få 2 poäng för seger för att ha en chans att ta mig) haha!

Nu är det snart möte och kvällfika. Vi har redan laddat upp med att tända brasan och göra mys stämning.
Imorgon är sista dagen är på lägret, på fredag åker vi hemöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *