Nu blir det bara bättre..!

Snabbt har det gått och vi har varit hemma drygt en vecka efter sista lägret i Muonio. Jag var väldigt väldigt trött där på slutet och ändrade om träningen lite när jag kom hem och tog det väldigt lugnt ett tag med inte jätte mycket träning..

I tisdags körde jag ett intervallpass som inte kändes jätte bra, men efter en vilodag i onsdags så tyckte jag energin var mycke bättre på båda passen under torsdagen. Upptakten igår tyckte jag också kändes bra. Det var upptakten inför dagens, eller rättare sagt helgens, tävlingar. Utagningstävlingar och även masstarts SM imorgon.

Ja hur gick det idag då…?.. Skit start kan man kanske säga, så nu kan det bara bli bättre! Sprint kördes. Öppnade rätt lugnt på första men sen efter första skyttet var dagen förstörd. Vädret var inte på vår sida idag här. Många plusgrader och riktigt blåsigt. Så, vid första skjutningen efter 5 avlossade skott fanns 4 svarta prickar kvar. FAN! Där gick luften ur mig och de var int jätte inspirerande att åka resterande av tävlingen. Så jag beslöt mig för att försöka få till ståskyttet så bra som jag bara kunde istället för att ha de i bagaget till morgondagens tävling. 4 träff i stå sen är jag nöjd med, men jag behöver kanske inte nämna huuur länge jag stod på vallen för att få ner prickarna kanske.

Tävligen är glömd och jag ser fram emot morgondagen nu istället! 🙂 Hoppas stormen Hilde hinner svepa förbi över innan vi startar imorgon. Just nu uppmanas folk att hålla sig inne här uppe. Tur vi ska sova snart 🙂
Ja, pappa är här nu också vilket är mycke trevligt! Godnatt på er gott folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *