Mix-stafett & Distans

Nu är vi igång ordentligt!

I söndags fick jag chansen tillsammans med AK, CJB och Björn att köra mix-stafetten. Känslan i kroppen hade varit bra tycker jag och även skyttet hade stämt bra den senaste tiden så ajg blev super glad att få köra! Men sen gick själva tävlingen mindre bra för min del. Bra ligg skytte med fullt på 28sek, men sen på stå ahde jag det kämpigt! Det var väligt varierande vindrar hela tiden och trots att jag stod länge och försökte få ner prickarna så var jag tvungen att åka från mattan med 2 prickar kvar.. 2 straffrundor! Usch de var riktigt tråkigt då man har ett lag som ska ut och fajtas efter mig. Jobbigt att ge om det utgångsläget. Åkningen var heller inte nå bra tyckte jag, trots att de kännts bra på uppvärmningen. Inget riktigt tryck eller rapphet.

Tanken var att det skulle bli en ny tävling igår med våran distans. Men vädret satte stopp för det. OJ OJ vad det blåste. Tävlingen flyttades till idag.

 

Så, idag har ditasen körts som sagt. Ja är nöjd med min insatts. Efter tre skjutningar hade jag 0+1+0 i skutresultat och jag hade bra känla inför sista. Träffade de första 3 skotten i bra rytm, men den kom en by vind och jag fick stoppa upp och ta om. Jag bommade sen de två sista skotten.. tankar, nerver??..förmodligen. Lite surt att jag inte kunde få ner dom, men jag är ändå nöjd med en 36e plats med 3 bom, 3.48 efter. Ifjol sköt jag också 3 bom på disansen här men då var jag 59a och 7.42 efter.. fall famåt.

Men redan imorgon kör vi nästa tävling! Sprint på programet. Jag är sjukt taggad och de ska bli super kul! Med 83 på bröstet sticker jag iväg vid 18.26 imorgon.

 

Men nu bjuder jag på lite bilder fån mitt projekt jag hållt på med ett tag! Jag fick förfrågning om att göra en tårta som avbildade det nya stadionområdet till våran första presskonferens på världscupen. Självklart var mitt svar!! Jag höll på med att dekorationer mellan och efter träningspassen och på vilodagar. Jag började nästan 3 veckor innan leverans och la ner X antal timmar. Men OJ så roligt det var!

Storleken på tårtan är 58*75cm.. Gigantisk! Den var uppskattad och de som åt gillade den:)

IMG_2630_500x375

IMG_2631_500x375

IMG_2632_500x375

IMG_2633_500x375

IMG_2634_500x375

IMG_2635_500x375

IMG_2620_499x665

Lite av dekorationerna som skulle på tårtan

IMG_2526_499x665

Maskoten Birger lära så klart vara med!

IMG_2600_499x665

Lära ha mitt framtida café/bageri logga emd på tårtan också:)

IMG_2649_499x665

Gjode en till tårta för 2 dagar sen som jag var upp med till Vallarna. Den var poppulär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *