Fler poäng!

Igår kördes våran sprint här i östersund sent på kvällen. Det gick bra!

Jag stack ut sent i fältet med en inställning på att försöka gå ut rätt hårt direkt och sedan se hur länge det håller. Skyttet stämde mycke bra igår och jag sköt åter igen fullt i ligg och även sen i stå trots att jag efter att ha avlossat första skottet tvingades vänta några sekunder pga vind och att sedan sätta alla sen var riktigt skönt! Åkningen kändes rätt bra tycker jag, men på sista varvet var jag frukanstvärt trött och tappade endel. Men jag är ändå nöjd med hur jag la upp loppet och nästa gång hoppas jag kunna orkar bättre på sista rundan.

Jag slutade till sist som 28 och var även igår bäste svenska och plockade några till världscup poäng till samlingen!

 

Ny dag imorgon med jaktstart! Ska bli sjukt kul! Det ryktas om oväder med mycket vind så jag hoppas kunna bemästra den på bästa sätt.

Idag har jag haft en lugn dag med ett lättare klassiskt pass och sen massage. Men det bästa av allt idag var att tillbringa mycke tid med familjen som är här och få leka och mysa med goaste, sötaste lilla Calise! En riktigt sköning!

 

Nu blir det kvällsfika och sen sängen så jag är pigg imorgon! Ha de gött!

 

Jo föresten! Det blev precis officiellt att jag är uttagen att åka vidare på de nästa två världscuperna inna jul. Super kul!

1403531_700185980000816_841877488_o_500x333

Bild från Skidskytteförbundet. Träning inför mix-stafetten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *