Bra köldkänsla

Det vintervita landskapet är tillbaka här i Muonio igen. Minusgrader, lätt snöfall till och från, rätt så vindstilla och riktigt bra spår..ja ungefär så har det varit de senaste dagarna. Riktigt häligt med andra ord.

Bra träning har också genomförts de senaste dagarna. Igår körde vi stafettrace på förmiddagen där jag och Jenny bildade ett lag och Elin och Åsa var det andra laget. Riktigt rolig träningsform och med en seger och en andra plats var så blev det väldigt jämt i slutändan.. kanske bäst för husfridens skull också 😛 En liten mindre rolig sak under det passet var att ajg drog på mig en sträckning i ljumsken. Skutmattorna var väldigt hala och i stridens hetta så ville jag snabbt av från mattan, halkade och sträckte ljumsken. Kunde inte gå helt 100% resten av passet då det smärtade hela tiden, men det som är bra är att idag är det vila så jag har kört med kylgel och lindat lår hela gårdagen och även idag och med en lugn dag på skidorna imorgon så hoppas jag vara bra på onsdag då vi ska köra race!

Men idag har vi vila och det blir inte mycke aktivitet för min del. Lite massage, fortsättning av en film vi brudar började kolla på igår, göra lite tårtdekorationer (jo jag har faktiskt med endel grejjer hit! Bra avkoppling!), lyssna på en föreläsning, teknikfilms titt från spåret och på vallen.. ja det är väl ungefär min dag.
Jag passar också på att njuta av mina sista dagar som 26..om bara 3 dagar får jag ta och njuta av att vara 27! Jag tror de blir ganska likt 🙂

Just ja.. Jag Elin och Jenny har en annan liten tävling som pågår under lägret. De pass vi åker tillsammans och passerar en termometer ute på spåret så får vi alla gissa hur många grader det är ute. Alla får gissa först olika gånger och närmast vinner. Jag har bra känsla! Just nu står det 4-0 till mig. Nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *