Snö i Muonio!

Ja då var vi på plats i norra Finland för att avverka vårat sista läger innan säsongen drar igång. Allt närmar sig nu med storm steg! Kul och Spännande!

Jädraås vistelsen var väldigt bra..tills jag var iväg och tog influensa sprutan på onsdag kväll. Hade mått väldigt bra under dagen, var iväg till kungsberg med Johanna på förmiddagen och körde intervaller i backen, sen lite mys med Carro och Calise innan jag hade möte meden sponsor, Elektrokapsel som jag har på bössan, och sen åkte jag iväg för att ta vaccinet i ockelbo. Trots att jag kom när det var 10 min kvar så var det ca 40 pers före mig väntandes i kö.. Det tog ett tag med andra ord..
Efter sprutan drog jag direkt hem för och käka lite innan nästa pass, men magen satte stopp direkt för det. Kände mig trött och hängig i kroppen och fick RIKTIGT ont i magen och låg i flera timmar så. Det var först sent på kvällen det började släppa, men blev aldrig riktigt bra. Ingen sömn nästan alls den natten och magen mådde dåligt. Ingen matlust alls dagen efter och hängig hela dagen. Hade lite lite feber på kvällen och var riktigt orolig att jag skulle missa lägret. Efter att ha pratat med Marko och vår läkare så kom vi fram till att jag bokar om och tar ett senare tåg till arlanda för att sova ut vakna och känna efter om jag mår bra och inte har feber. Om jag var feber fri så var det grönt att åka med tanke på att det med strösta sanolikhet var sprutan som spökat för mig. På morgonen mådde jag bra och var feberfri! YEEY!
Som sagt så är vi nu i Muonio för 2 veckors läger. Det är vitt och fint överallt, fina spår, bra boende och härlig stämmning. Lägerliv delux! Äta, träna, sova är signumet..det gillas!
Skatepass på förmiddagen sammanfattas med härlig skidåkning, men för lite kläder..kallt!
Klassisktpass + lätt styrka på eftermiddagen sammanfattas med pannlampa, pepptalk, skratt, bra fäste. Härligt helt enkelt!

Nu ska här stris.. hörs!

IMG_2487_500x375

Fick sällskap av denna härliga brud på ett intervallpass i kungsberg när jag var hemma. Mycket trevligt!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.