Återhämtning delux

Lägret i Torsby slutade i fredags efter ett riktigt bra intervallpass på förmiddagen. Vi fick dock ändra om lite och köra löpintervaller istället för rullskidor då vädret inte tillät det.
Hemfärden tilbaka till Östersund var lite mindre trevlig eftersom vi fortfarande hade sommardäck på en full lastad minibuss. Vi klarade oss bra, men eftersom jag körde upp så kände jag rätt många gånger att greppet inte alls var det bästa.

I Östersund blev jag inte kvar så länge innan jag styrde kosan söderöver igen. Upp packning, tvättning, ompackning, besök på skidmässa, lite planering inför ett kommande projekt, fixande i lägenheten så jag kan vara borta ett tag.. ja, det var ungefär så lördagen såg ut innan jag hoppade på tåget ner mot Gävle för att ha en lugn och skön vecka i Jädraås innan nästa läger.

Så nu är jag alltså i Jädraås oh hälsar på. Riktigt härligt! Härligt var det också att i söndags ha hem släkt och vänner för ett lite förtidigt födelsedagsfirande av mig. Mat och fika bjöds det på och självklart lära jag ta chansen och få göra en tårta!
Många fina presenter fick jag! TACK alla ni underbara!

Några av presenterna jag fick var presentkort på IKEA. Det spenderades upp redan igår. Jag, mamma och lillebror drog till IKEA och jag köpte massa grejer för att göra om mitt badrum. Super nöjd!:) Men innan allt ska bytas ut så ska det bli nytt golv. Gött med nytt och fräscht!

Nu ska jag ta och snöra på mig löpskorna och sticka ut på en tur. Ha de!

IMG_2468_500x375

Härliga Jädraås

IMG_2461_500x375

Coss och jag är ute i det fina vädret

IMG_2482_500x669

Födelsedagsfirande med fin tårta

IMG_2473_499x665

IMG_2477_499x665

Jag var nyligen och klippte och färgade håret hos Frida på Studio Sara i Östersund. Jag fick då en beställning på tårta av Frida till hennes pojkvän Robin (Robin Bryntesson, längdåkaren) som fyllde år snart. Fick fria händer så då skapades denna tårta!

IMG_2445_499x665

IMG_2440_499x665

IMG_2442_500x375

 

För den som inte vet vem Robin är och vaför jag har rosa med på tårtan till en kille..så gå in här för att få en liten förklaring till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *