Älgjakt!?

Mjukstart igår med ett lugnt pass att dra igång lägret med.

Idag var tanken att gå på hårt med intervaller i Tosseberg på förmiddagen. Vi värmde upp och gjorde oss startklara, MEN när vi var kalar att dra igång så fick vi reda på att älgjakt pågick just där vi skulle åka. Snopen blev vi och fick helt enkelt vända om och dra oss till vallen och köra eftermiddagspasset då istället.
Så på eftermiddagen gjorde vi ett nytt försök och de hade som tur va jagat klart så nu fick vi jaga varandra på skidorna uppför istället. Riktigt tufft pass men grymt bra blev det! Kollade nyss tider på intervaller där från ifjol och de var betydligt bättre nu. Det bådar gott! 🙂

Men nu är man lite mör i kroppen så kvällsfika känns på sin plats och sen är planen att däcka i sängen! Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *