2sek & ömma ben

Fallet på rullskidorna blev inte så farligt tack och lov! Redan på eftermiddagen var jag ute och tränade igen, men öm och stel var jag ett par dagar efter ändå.

Veckan som gick fylldes med mycket träning och många intervallpass! Riktigt rolig vecka! Maxtest på bandet på måndag följdes upp med komrace på tisdagen. Ett mjölksyrapass genomfördes på torsdagen och sen ett riktigt roligt och tufft intervallpass på bandet på lördagen. På de sistnämnda intervallerna var jag i Sochi och körde på 2.5km banan. Eller ja, intevallerna på bandet symboliserade banan i Sochi så vi ändrade lutning och hastighet på bandet under intervallerna. Skönt att man slapp flygresan till och från Ryssland för att köra på banan! 😛

Lördagskvällen var riktigt trevlig! Jag och många andra var inbjuden till Arctura för att fira skidskytteförbundets 25års jubileum. Festblåsan åkte på och vi bjöds på god mat, bra underhållning, många skratt och vi fick se många utmärkelser delas ut.
Kvällen innan var vissa av de inbjudna redan igång med att få information om diverse saker från förbundet. Jag fick tidigare frågan om att göra tårtor till deras jubileumsfika den kvällen. Självklart tackade jag JA! Riktigt roligt och jag tror de flesta gillade tårtorna 🙂

Träningen flöt på bra under helgen och i måndags var det dags för ett coopertest på banan följt av tuffa intervaller. Det gick riktigt bra och jag gjorde personbästa tid igen med 2sek!! Yber nöjd! 🙂 Fick sparring på passet också av bland annat Håkan och Patrik på förbundet, tack för det!

Igår genomfördes en långtur i löpskorna. Vi var ett gäng som blev ivägkörd med buss och fick springa hem. Efter många steg på fina stigar och grusvägar så var jag efter 3h löpning hemma igen och mina ben är idag väldigt tacksam över att äntligen ha en vilodag!

Dagen uppgift är bland annat att hämta min dampirra som är inne på däckbyte. Vinterdäck på och jag är redo för snö!

IMG_2361_500x375

Tårtorna som jag levererade till SSSF jubileumsfika

IMG_2350_499x665

Närbild på en av jubileumstårtorna

IMG_2351_499x665

IMG_2369_499x665

Glad och nöjd efter ett intervallpass på ”Sochibanorna”

IMG_2379_500x333

Jenny AM och jag är festfina på jubileumsfirandet

IMG_2384_499x665

Delar av det tappra gäng som sprang coopertest i måndags. Finväder bjöds det på också!

IMG_2397_500x375

Jag och Ingela är glada efter att ha genomfört ett bra träningspass

IMG_2395_499x665

Weehoo! Personbästa tid och jag är super glad!

IMG_2406_500x375

Ett sjukt härligt pass genomfördes på måndag kväll på rullskidorna. Synd att det inte syns hur otroligt fint det var bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *