Upp upp upp!

Vädret har verkligen varit upp och ner här.. ena dagen är det 4 grader och lite molningt, dagen efter är det 14 grader och sol, nästa dag är det snöblandat regn och vita bergstoppar och nästa dag 6 grader och strålande sol. Ja de svänger fort kan man säga.

Men träna kan man ju göra i vilka väder som helst, men vår tänkta löptur på 4h upp i bergen igår fick redigeras om lite då bergen var snötäckta. Det blev istället ett crosspass med klassiskt och löpning. Blev ett riktigt fint pass till slut trost att det såg riktigt jäkligt ut när vi vaknade.
Idag var det sista dagen på lägret här i Obertilliach. Det blev en riktigt tuff dag träningsmässigt. Vi for iväg till ett berg på morgonen och körde ett intervallpass på rullskidorna uppför. Det blev ett hårt pass med både skateintervaller och klassiska intervaller. Effektivt hade jag ca 1.15h intervalltid.. Jag kan lova att man var rejält trött på toppen av backen! Men sjukt nöjd också! 🙂 Eftermiddagen vigdes åt en lite längre löptur för att runda av detta läger.
Nu är väskan packan och sägen väntar för att imorgon dra iväg härifrån redan 06.30 för hemfärd. Ska bli skönt!
På återseende! Heej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *