Mjölksyra

Tiden går fort och träningen flyter på fint. Bara två träningsdagar kvar nu av detta läger.
Jag tycker känslan i kroppen har blivit mycket bättre sen vi kom ner hit än hur det kändes hemma innan vi for. Skönt att det går åt rätt håll!

Vi har fått till många bra pass här och imorse genomfördes ett intevallpass i stafettform med mjölksyra som huvud ingrediens. Riktigt roligt pass blev det! Jag och Emelie var i samma lag. Två omgångar kördes och första omgången gjorde jag bort mig rejält på vallen och vi blev 3a (vi var bara tre lag: Jenny och Ingela + Elin och A-K). Men sista omgången hämtade vi oss rejält (jag fick till bra skytte med 0+0+0+0, ruggit skönt) och vi vann den omgången.
Som sagt blev det ett riktigt jobbigt, men roligt pass!

bild-18_500x500

Emelie och jag är nöjda, trötta och glada efter ett bra genomfört intevallpass

Eftermiddagen följdes upp med styrka och sen klassiskt upp för berget.

Jo föresten så hade vi en tävling här på fredag kväll då ars Ljung hade ordnat ett musik quiz där vi var tre lag tävlandes mot varandra. Herrlaget, ledarlaget och damlaget. Efter en rafflande och spännande kamp in i det sista så slutade vi oavgjort med herrarna, men tack vare en bröst chock a la A-K så fick vi plus poäng och lyckades ta hem segern!! Viktigt! 😀

Imorgon är det dags för ett skyttepass som sedan följs av en långtur löpning i bergen. Hoppas på finväder!

bild-17_500x375

 

På förra löpturen vi var ute på trodde vi att vi hörde Blom ropa.. Vi sprang dit och insåg att det var ett gäng med får som hade samma dialekt som han..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *