Kungligt

De är sjukt hur fort tiden går.. jag hinner inte med!

Fjällvandringen var heelt underbar! Sjukt fint väder, varmt, soligt, lite lätt vind, massa renar och trevligt sällskap. Det blev bra många timmars promenad med rätt tunga ryggsäckar så på söndagen när vi kom hem var jag rätt mör så soffan var mitt sällskap resren av kvällen!

Dagarna fram tills att vi skulle börja träna igen upptogs mest av massa fixande. Dels packa upp och tvätta, men även ut på stan och leta klänning, skor, väska + tillbehör för att gå på en fin middag.
Detta var inte heller vilken middag som helst utan en kunglig middag på Gävle Slott. Jag fick nämigen en inbjudan av landshövdingen i Gävleborg, Barbro Holmberg, om att deltaga vid en fin middag tillsammans med Kungen och Silvia och några till olika utvalda profiler i länet. Konungen firar iår 40 år på tronen och detta firade vi med bland annat en middag på Gävle Slott. Det var verkligen en ära att få vara med och vi var ca 35-40 st som hade en otroligt rolig kväll med massa skratt, god mat och nya trevliga bekantskaper.

Men som sagt så var det endel att fixa för det var inte bara att ta på sig vad som helst direkt. Jag fick en sida om ”vett och etikett” att besöka för att se hur man skulle klä sig.
Klänning var svårt att hitta, men mormor och mamma hjälpte mig genom att hitta en butik i Gävle (Atelie Pierina & Pierre ) som hyrde ut och sålde super fina klänningar. Så när jag kom till gävle sent på onsdagkväll (middagen var på torsdagen) fick jag komma dit och prova massa klänningar och hittade direkt en som jag verkligen tyckte om! Tack Mormor och Mamma! 🙂
Men nu är jag i Östersund igen och tränar. Jag har inte varit nå pigg alls nu på träningarna utan fått slitit rätt mycket. Egentligen ända sedan 1,5 vecka innan rullskidskytte SM. Så Marko och jag tog beslut igår om att ändra om lite nu de sista dagarna innan vi åker iväg på läger igen till Obertiliach på måndag morgon.

Förövrigt så sprang jag kommunlöpet här på ÖSK i tisdags kväll. Riktigt kul med tävlingar som ändå är väldigt lättsamma. Blev ett bra intervallpass!

Nu ska jag ta ut ett bröd ur ugnen snart och sen ner och luncha med några brudar.
Ha de gött! Och så fort jag får hit min hårdisk (glömde den i Jädraås) så ska ni få bilder på den fina klänningen från middagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *