FAAAAN!

Ja men självklart så ska de jävlas nu när det börjat kännas bra igen!!

Skit också..

Ja, jag är ju tillbaka i Östersund igen efter lägret i Obertilliach. Har faktiskt varit hemma i lite drygt 1 vecka till och med. Lägret gick bra där nere så det va skönt att kroppen kändes bättre än vad den gjort i princip hela augusti och början av september. Det som också var sönt att få reda på är att utifrån några tester som jag tog på sjukhuset innan vi åkte på lägret så tydde det mesta på att jag haft en infektion i kroppen under den tiden som kroppen själv nu tagit hand om. Så det var rätt skönt att få veta.

Efter lägret hade vi lite mindre träning några dagar. Riktigt härliga dagar belv det med en hel del bakning, nån sväng på stan där det under helgen var bland annat en internationell matmarknad på stora torget, ett tevligt besök 06.45 på morgonen då dopingpolisen kom, fick en härlig löptur med Anna Maria och Wille och sen blev det lite små fix och soffhäng för att återhämta sig ordentligt.

Nu i veckan har vi tränat på igen, men igår var det vila. Så klart så vaknade jag innan 7 och inte kunde somna om. Men då blev det städning, långfrukost, kanslibesök, lunchdate med Jenny, handling och bakning (nytt tårtprojekt på G! Yeey kul!).

 

Men då kommer vi till det som jag började med att skriva..

Intervaller på schemat imorse. Kroppen kändes bra och efter första intervallen när jag kommer in till skyttet och ska bara runt en liten sväng på 50m kanske, för att komma in till den provisoriska skjutvallen åt rätt håll, så i sista kurvan måste jag ha kört på en sten med innerskidan då jag har allt tryck på den. Resultatet av det är att det tar stopp, jag flyger i backen och slår ena knät och ena höften rejält. När jag tagit mig upp försöker jag ta på skdorna igen och åka, men har svårt att stå på ena benet. FAN FAN. Försöker några gånger igen, men inser att jag har för ont för att fortsätta köra. Tårarna rinner av smärtan och bara vill vill vill köra klart intervall passet! Icke denna gång. Marko körde hem mig direkt och nu ligger jag i soffan med benet i högläge och en ispåse på knät.

De possitiva är att kroppen kändes mycket bättre än den gjort den senaste månaden! 🙂

image[4]_500x500

Nöjd och glad efter sista intervallpasset i Obertilliach

IMG_2313_500x375

Inte riktigt lika glad idag med ena benet i högläge med ispåse..

image_500x500

Fick en liiiten pik av Hagge på skjutvallen en dag att de faktiskt inte hade sett nån tårta någongång uppe på kansliet. Jag nappade direkt! Denna tårta levererades som eftermiddagsfika till kansliet i onsdags. Tror de blev rätt glada 🙂

 

Måste bara vila lite bilder på mitt sööta lilla gudbarn! Faster är såå stolt över denna lilla krabat 🙂 Längtar tills vi ses <3

image[1]_500x375

image[3]_500x375

Jag har lärt henne allt jag kan för att få mamma och pappa och ha lite att göra 😛

image[2]_500x375

Marcus och Calise myser i skogen

image[5]_500x375

Så fin bild på två härlga människor!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.