Åter i Obertilliach

I måndags kväll kom vi hit till Obertilliach för ännu ett läger. Bortsett från endel förseningar under flygresan, som gjorde att vi fick ta ett senare flyg, så gick resan rätt bra.

Vi har kört på här nu i 3 dagar med dubbla pass och ännu en dag återstår innan vi får en vilodag. Idag blev det intervaller på morgonen och sen följdes det upp med ett styrkepass och en klassisk tur efter det. Gissar att jag kommer ha lite träningsvärk imorgon då mina armar skakade när styrkan var klar. Ett bra pass blev det i alla fall.

En mindre rolig grej hände igår här. Åsa ramlade på rullskidorna så pass illa att hon lära åka till sjukhuset. De kunde där konstatera efter röntgen att hon brutit nyckelbenet. Hon åkte därför hem till sverige tidigt imorse. Lider verkligen med henne, men håller alla tummar jag har för att hon repar sig fort och kommer tillbaka!!

Men nu är det dags för kvällsfika snart innan det blir sängen.

bild-14_500x500

Ingela och jag ”klassar” upp för berget efter styrkan
Föresten, ni måste ju gå in o kolla på filmen som gjordes med material från fotograferingen vi hade i våras, klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *