På tiden!

Mycket har hänt sen jag publicerade det sista inlägget här på hemsidan och jag ber tusen gånger om ursäkt för att det har dröjt så ENORMT lång tid att få upp ett nytt inlägg! Skärpning på den biten nu!

Ja men en kort resume:
April, vår ”viloperiod” var kanon bra! Massa tid med familj och vänner, en vecka i fjällen med familjen, massa bakning, dop för lilla Loui (där jag fick göra doptårtorna) och massa mys! Även uttagen till A-landslaget! Gött att vara tillbaka!

Maj drog träningen igång igen på allvar och Anna-Karin, jag och Ingela fixade ett eget läger på Mallorca 1 vecka med en massa träning, ett besök på Lillsved några dagar för en ”pre-Olympic camp” med många olika idrottare och ledare.

Juni bjöd bland annat på Anna Marias möhippa som hade planerats sedan långt tillbaka. Den blev riktigt lyckad! Vi har fotat riktigt coola bilder för världscup premiären i Östersund, körde min första cykeltävling någonsin (Jämthjulingen), körde min andra cykeltävling någonsin också några dagar senare (Halvvättern). Gick riktigt bra och var sjukt kul! Fick min första punka någonsin under loppet, men ändå är jag riktigt nöjd med min tid på 4.43h med punkan inräknat på ca 15-20min (hade inte slang och tillbehör på cyklen så jag kunde byta direkt, men de har jag nu i alla fall). En förkylning på ca 1v trängde sig in precis innan första lägret med laget. Kom därför några dagar sen till det lägret i Sollefteå. Midsommar firande i Jädraås, löptävling, födelsedagsfirande av Calise som fyllde 1år, stora tjejen nu! Ockelbomarknad med träff av många vänner från högstadietiden, otroligt roligt!

Juli, nu var det tid för andra träningslägret. Denna gång Obertilliach och höghöjd. Mycket bra läger med mycket träning, fina vyer, god mat och massa skratt. Åkte till Jädraås i några dagar och hade en semesterdag med mor och far i kommunen, mycket trevligt! Yran veckan drog igång och jag fick 5 taggade grabbar inneboende hos mig (min lillebror med 4 kompisar). Själv hade jag en massa träning under veckan och var kanske inte super social, men de förenade nytta med nöje här och passade på att måla och olja in min balkong, Tack för de grabbar!! Anna Maria och Fredrik gifte sig, men jag kunde inte vara med då vi var på läger i Obertilliach då. Otroligt ledsen över det, men OJ så fina de var!! Stort Grattis till er båda!

Augusti var det dags för bröllop igen och denna gång var det Rikard och Anna som gift sig i Tällberg. Rikard och jag gick tillsammans på skidgymnasiet i 4 år. Bröllopet var otroligt fint och väldigt roligt! Grattis till er båda! Jag har också gjort ett rejält långpass på cykel, 8h närmare bestämt. Gick bra, men sjukt trött efter! Har sprungit ett coopertest (sist jag gjorde det var drygt 2 år sedan pga min knäleds skada för 2 somrar sedan). Gick väldigt bra och jag gjorde ett personbästa på tiden 10,58. Har säkert glömt massa men denna uppdatering får duga nu 🙂

Träningen har flytit på riktigt bra (lite seg direkt efter förkylningen, ananrs bra), men dryga veckan sedan började jag känna min liite sliten, hoppade över ett hårt pass men körde på med rätt mycke träning ändå. Men, idag hade jag det riktigt jävligt på jobbet. Körde ett intervallpass imorse som nog var det sämsta jag gjort på länge! Riktigt tungt och syra i hela kroppen direkt!.. Känns trist eftersom det till helgen är dags för rullskidskytte SM i Torsby..dålig tajming kan man säga! Men nu ska jag ta det riktigt riktigt lugnt i 2 dagar och hoppas på underverk till lördag då det är dags för sprint.

Imorgon bär det av ner mot Torsby så innan dess blir det bara ett kort klassiskt pass, tvättning och packning. Men nu blir det kvällsfika! Hörs hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *