Jämtlandstriangeln

Lägret har rullart på och idag kör vi sista dagen. Ett kort men intensivt läger med mycket fartpass. Igår hade vi kört 4 hårda pass på 5 dagar så gårdagen fick bli en lugnare dag med ett långpass på cykeln på förmiddagen och core styrka på eftermiddagen.

Utöver träningen så var det en hel del fixande. Ärenden, packande, bakning mm. Jag, Jenny, Markus, Robbie och ett till par, Markus och Lina, ska nämligen ut och fjällvandra i helgen. Jämtlandstriangeln är planen, men väder vind och ork får avgöra det också. Vi ska i alla fall sova i tält 2 nätter ute på vishan.
Vi sticker iväg redan efter lunch idag och vandrar upp i fjällmiljön. Ska bli grymt roligt! Markus är dock liite skeptisk till att vi ska klara av att äta upp all mat vi har med. 😛

Men innan det är dags för fjällen så ska vi avsluta lägret med ett träningsrace nu på morgonen. Vet inte riktigt vad vi kör för tävling än, men det blir kul. Det känns verkligen i kroppen nu så det blir till att ta ut det sista jag har nu och sen blir det nästan en vecka med väldigt väldigt lugn träning för att kunna återhämta sig maximalt och kunna köra igång rejält med mycke träning i september och fram mot säsongs start.

Men nu ska jag byta om och borsta tänderna så jag kan åka iväg och köra det sista ur mina ben.

 

Hörs efter fjällturen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *