Glömt

Som jag skrev tidigare så var det rullskidskytte SM i helgen i Torsby. Som jag befarade så var kroppen inte sammarbetvillig och det blev en helg att glömma så fort dom möjligt.
Efter två dagar med väldigt väldigt lite träning så hoppades jag att lite av min energi skulle komma tillbaka i kroppen. Men så var inte fallet, trist nog. Lördagen var rätt okej skjutmässigt 1+1 men kroppen var trött så åkningen var inte alls bra. Söndagen var ett rent helvete. Känslan i kroppen var dock något bättre, men för en gångs skull kan jag säga att rullskidorna satte stopp för att kunna åka normalt. Väldigt dåligt monterade bindningar på skidorna gjorde att min teknink fick lida rejält och därmed också min rygg så efter 2a varvet hade jag så brutalt ont i ryggen så jag var nära att bryta loppet. Jag tog mig till slut imål ändå, men min gnista försvann rätt fort när jag startat och det var rent ut sagt skit tråkigt att köra. Skyttet blev också därefter då mitt fokus på vallen var som bort blåst, 2+2+2+1.
Som sagt så är tävlingarna redan glömd!

Vi drog hem till Östersund direkt efter tävlingarna var slut och igår körde vi igång vårt tredje läger med laget här. Mjukstart igår, men nu på förmiddagen har vi kört ett intervallpass. Trötta ben och mycket laktat blev en rätt bra sammanfattning för mig av det passet.

Mycket fart kommer att köras under detta läger. Kul, men hade varit ännu roligare om man hade varit lite piggare!

Lunch nu snart och sen förmodligen en powernap innan nästa pass.

Hörs hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *