Klart.dimma.kräksnö.poäng.

Gårdagens sprint tävling blev väldigt speciell. Efter ca 15 min av att inskjutningen dragit igång så kom det in en tjock dimma över skjutvallen. Det var omöjligt att se prickarna och även när tavlebytet skedde så såg vi inte ens personerna framme vid tavlorna 50m fram. Efter ett snabbt jurymöte så beslöt de att skjuta på starten 30min. Vi gick alla och satt oss i ”family club” och tog en kopp te och höll oss varma och torra. Efter ett tag hade några börjat provat skjuta igen så jag begav mig upp till vallen för att göra ett nytt försök. Anna-Karin och Elin hann skjuta in innan dimman la sig.
Det var inte det lättaste att se prickarna men jag tog några serier och litade sen mest på ”noll läget” från tidigare träningsdagar här.

Väl till start lättade det upp, dimman försvann men då kom snön! Det varkligen kräksnöade hela tävlingen. Spåren blev sockriga och otroligt tungförda och med tanke på att banan är riktigt tuff då spåren är perfekta så blev gårdagen brutal!

Men jag lyckades hålla ihop skyttet rätt bra med 1 bom i ligg. Åkningen kändes inte super bra, men när jag såg resultatlistan så blev jag nöjd med en 33e plats med 1 bom. Poäng är alltid välkommet!
Men idag är det dags för stafett! Ska bli super kul! Jag tar hand om första sträckan, Elin andra, Anna-Karin tredje och Ingela fjärde.

Imorgon bitti startar vi en ny resa tidigt i ottan mot Khanty Masiysk för de sista världscup loppen för denna säsong. Jäklar vad fort det går!

Hoegberg03072013550PX_500x334

Bild från distansloppet i torsdags.. Sol och finväder var inte direkt förhållanderna vi bjöds på igår, men det gick ju bra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *