Kallt i Khanty

FAN!
Har skrivit ett rätt långt inlägg om den senaste tiden, ska publicera och vad…Jo, ALLT är borta! Kan man bli annat än frustrerad!

Aja..vi befinner oss nu i Khanty Mansiysk sen i måndags, alltså är vi fortfarande i ryssland. Men har bytt hög höjd mot låg höjd och värme mot kyla. Jag han genomför två träningsdagar här innan det var dags för sprint i torsdags. Kroppen kändes helt okej och skyttet var också godkännt med 1+0. Men däremot blev jag väldigt besviken och förvånad när jag såg resultatlistan. 63a var inget jag hoppats på med 1bom då jag i Sochi klämde mig in på en 33e plats med 1bom. Men men så kan det vara och med bara 3 sek från att få åka jaktstart så fick jag helt enkelt avsluta världscupen så.

Eftersom vi alla åker hem på måndag härifrån så har det istället blivit endel träning här för min del. Både igår och idag har jag också varit ute i spåret och cocha de andra som tävlat. Har precis följt grabbarnas jaktstart och de gjorde det super bra! Riktigt bra skytte på många!

Imorgon blir det tränings för min del innan jag ska följa masstarterna och sen på kvällen blir de avslutningscermoni/fest. Måndag morgon beger vi oss alla hemöver mot Sverige för att till nästa helg köra sita race för denna säsong. SM i Lima med sprint, jakt och stafett ska genomfröras!

Men nu ska jag slappa ett tag innan det är dags för middag. Ha de! Hej!

IMG_0996_499x665

Finväder även i Khanty, MEN bra mycke kallare. Nöjd och glad efter avslutat pass dagen innan sprinten.

IMG_1003_500x375

Staffan visar skjutbilderna under träningen

IMG_1029_500x375

Ingela och jag sprang förbi en fin byggnation

IMG_1020_499x665

Ingela hittade en isskulptur markerad med ”längd skidor” (XC)

IMG_1035_499x665

En rätt mäktig byggnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *