Dags för SM i Lima!

I måndags eftermiddag/kväll låste jag upp dörren till min lägenhet i Östersund. Riktigt skönt att komma hem, men även denna gång blev det bara att packa upp, tvätta och packa igen. Fast denna gång åkte alla sverige kläder in i förådet och det blev en helt annan packning som skulle göras.

Jo, för nu är det dags för säsongen sista tävlingar nere i Lima. SM är det dags för och det blir sprint, jakt och stafett på fredag, lördag och söndag i sällskap med I21 IF. Ska bli riktigt roligt! Pappa kommer ner och vallar skidor åt mig så det blir bra!

Efter Lima så åker jag med pappa hem till Jädraås och kommer spendera den mesta tiden av ”april vilan” där. Därför har jag packat en hel del (på TOK för mycket) med mig eftersom det blir några veckor. Vi ska även iväg till fjälls med familjen en sväng också, dop kommer det bli, födelsedagar ska firas, jag ska njuta av solen och träffa familj, släkt och vänner och ha de riktigt jäkla bra! OCH mysa med fiiinaste Calise!! Längtar! 🙂
Men nu ska jag snart hoppa i en bil med Elin och styra kosan mot SM. Roadtrip på G, men lunch först! Hörs hej! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *