VM slut

bild-4_500x500

Väldigt glad efter att ha gjort personbästa i distansen!

 

Sista tävlingen för mig på detta VM blev safetten för oss damer.

Jag tog hand om första sträckan och fick göra min absolut bästa sträcka någonsin!! Jag kunde skjuta fullt utan extraskott och växla endast 13,6sek efter täten. Jag har aldrig varit så nära tidigare vid växling! Super kul!!
Dock så fick jag en bedrövlig start och var nästan sist ut. På grund av våra tidigare stafetter så fick jag stå i andra led vilket gjorde att när vi fick börja köra skate så blev det otroligt trångt. Men men.. in till fösrta skyttet var jag ändå okej med.
Hur som helst så var det fruktansvärt kul att köra och jag tog verligen ut alla krafter jag hade kvar i kroppen på slutrundan. Vi slutade i mål, efter att vi som lag drog på oss 1 runda, som 15de.

De sista två dagarna på VM blev det lugnt för min del. På lördagskvällen blev det en sponsorsmiddag med Energi Sverige med kunder. Otroligt trevligt och väldigt god mat.

Igår blev det hejjande på stadion vid killarnas masstart och sen en kort shopping tur där jag nääästan höll på att få köpa en plattång för 2kr! (nybörjare i kassan).
På kvällen blev det tårta och bubbel för att bland annat fira många fina resultat, Christofers födelsedag OCH FRAMFÖRALLT fira lindströms medalj! Efter det hade vi aktiva bokat bord ute så det blev tre rätters innan vi drog oss hemöver igen. Otroligt god mat!
Idag blev det tidig uppstigning för att påbörja hemresan. Så just nu sitter jag på tåget mot Jädraås för att spendera några dagar innan jag åker på läger till Antholz. Hörs mer om det!

Nu är jag snart framme och där väntar Carro och Calise!! 😀 Längtar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *