Tröttast

”Det är roligare när det går bra..” citat Elin Mattsson från vallaboden när vi konstaterat att 6 bom är inte så kul. Klockrent!

Sa precis till Elin att jag lär blogga men jag är för trött för att flytta händerna över tangenterna.. men jag gör en sista kraftansträngning för ikväll!
Tar och börjar med gårdagens sprint. Ett helt okej lopp! En bom i ligg. En mycke bra serie, men när jag tryckte av sista skottet var jag nog redan ute på banan.. Bom.. Fan! Räddade upp det med en nolla i stå. Slutade sen på en 44e plats imål men de var tätt frammåt. Upp till Elin som slutade på en fin fin 23e plats (Grattis till tangerat personbästa!) så hade jag 48 sek så jag hade alla möjligheter att avancera i fältet idag.

Jaktstarten idag då. Oj.. trött tröttare bettan.. ja ungefär så var det från start. Inge power i kroppen och huvudet lämnade jag kvar på hotellet, så då var det svårt att focusera på vallen. Jag försökte verkligen ställa om och focusera inför varje skjutning, men någnting stämde inte. 6 bom är sjukt dåligt och och åkningen var långt ifrån topp. Tappade ner till en 56e plats.
Men nu är det här loppet redan glömt och jag laddar om inför distansen på onsdag! 🙂 Men innan dess så ska jag ta en väldigt lugn vilodag imorgon och samla alla krafter jag kan. Pratas om att en liten utflykt kan bli aktuellt för oss brudar och grabbarna. Massage och en handling ska nog kunna klämmas in också.

Nu ska ta o hälsa på pojkarna och gratta till bra lopp idag (Lindström 7, Ferry 9 och CJB 34a efter att ha hämtat upp 20 placeringar!). Sen ska ajg masa mig till rummet, kvällsfika och sen krypa till sängen.
Hörs på ett tag från en mycke piggare Bettan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *