Startar igång hela VM!

Ja nu är det äntligen dags att dra igång detta VM!!

På eftermiddagen idag blev det officiellt att jag kommer att köra mix-stafetten imorgon! Så jäkla kul känns det! Jag kommer att stå på startlinjen och köra iväg som första svensk. Fick klart för mig idag att jag kommer att vara den absolut första svensken som drar iväg på detta VM, känns rätt coolt! 🙂 Så planen är att ut och ha jäkligt roligt och ge mina 3 kamrater som ska köra vidare efter mig så bra läge som möjligt. Imorgon kör vi!

Invigningen av detta VM håller på för tillfället, men vi som kör imorgon fick dispens och stannar därför kvar på hotellet, tar massage, kvällsfikar och bara tar det lugnt.

Har precis provat ett flyga ett amerikasnt flygplan också.. eller ja.. Leif och Lowell har ett modellflyg som jag provade. Jag var grym för att vara nybörjade tydligen 🙂

Nu snart kvällsfika och sen sängen.

Längar tills imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *